Kutije za kolače 185x73x145mm (za kilogram kolača)

Kutije za torte i kolače su važan detalj koji doprinosi ukupnom profesionalnom utisku vaše poslastičarnice / patiserije.

Radi se o proizvodima koji su brižljivo realizovani, u najkvalitetnijoj ofset štampi, čiji je cilj da naprave upečatljivu RAZLIKU u odnosu na konkurenciju koja koristi jeftinije proizvode. Ovo nije samo ambalaža, već logičan nastavak vaše ambicije i veštine – dokaz da svakom detalju posvećujete maksimalnu pažnju.

Kutija za kilogram kolača se izradjuje od tripleksa, a sa unutrašnje strane je kaširana sjajnom folijom.

U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn).

Cena / Kutije za kolače 185 x 73 x 145 mm (za kilogram kolača):

  300 kom. - 0,37 €/kom. + 40 €*
500 kom. - 0,28 €/kom. + 45 €*
1000 kom. - 0,25 €/kom. + 55 €*
* za svaku sledeću boju

Šema alata:

http://sheme-alata/kutije/kolachi/kutija_185x73x145-1kg.pdf

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša.

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – kompletno oblaganje masivnog kartona (kaširanje), ili brendiranje stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru, u znatno manjoj seriji od minimalne za ofset štampu.

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju! (Sve informacije o cenama i slično za manje serije, možete dobiti ako nam opdmah pošaljete vaš → ZAHTEV ZA PONUDU


Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji, ili upotrebnoj vrednosti). Možete vrlo lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu klikom na odgovarajuće linkove. Ispod teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Ispod toga naći ćete nekoliko konkretnih predloga koji su vam ponuđeni na osnovu vašeg dosadašnjeg interesovanja (sve su to  linkovi koje samo treba kliknuti). Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više grupa). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt 🙂

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Romboidna kutija za praline
Romboidna kutija za praline
Pillow box Quartz (model S2)
Pillow box Quartz (model S2)
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Sklopiva kutija za puzzle
Sklopiva kutija za puzzle
Kutija sa tri prozora (manja)
Kutija sa tri prozora (manja)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *