Kutijica sa satenskom trakom

 

Kutijica sa satenskom trakom „Gorki List“, dimenzija 100x150x45mm, je dovoljno je robusna za pakovanje dve flašice od po 100ml.

Ova atraktivna ambalaža je poslužila za promociju čuvenog brenda na slovenačkom tržištu.

Posebna zanimljivost konkretne priče je bio spektakularan rok. Ceo posao do isporuke (uključujući i izradu originalne kutijice) trajao je manje od tri dana.

Što ne znači da je to preporučljivo – ili baš uvek izvodljivo  🙂 Ali okušajte sreću…


U navedene cene za izradu kutijice sa satenskom trakom je uračunata ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate)

Cena / kutijica sa satenskom trakom:

 500 kom. - 0,40 €/kom. + 40 €*
1000 kom. - 0,35 €/kom. + 45 €
2000 kom. - 0,30 €/kom. + 50 €
* za svaku sledeću boju

Cena/ kutijica sa satenskom trakom u digitalnoj štampi (pun kolor):

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša.

1,00 €/kom (za serije 99+ komada)

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice sa satenskom trakom

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2)
Pillow box (L2) sa satenskom trakom
Kutijice za teglice sa prozorom
Kutijice za teglice sa prozorom
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Origami kutijice
Origami kutijice (Miru)