Kutijice za ketering (minjoni, kanapei, zalogajčići…)

Kutijice za ketering, dimenzija 35x35x35mm su zamišljene kao atraktivno pakovanje za slatke i slane zalogajčiće. Tipa: minjoni, vanilice, sitni kolači… Ili kanapei svih vrsta i oblika (do 35mm u prečniku). Glavni trik ovog pakovanja je to što se donji deo ambalaže, kada se otvori skidanjem poklopca, pretvara u praktičnu okruglu tacnu, tj „tanjirić“.

Kutijice su izrađene od 170-200 gr/m2 papira sa jednostranom plastifikacijom tako da su otporni i na vlagu ili masnoću. Možete ih naručiti i sa vašim brendingom, ali čak i ako ih uzmete u tipskoj jednobojnoj verziji lako se mogu naknadno brendirati stikerima, čačkalicama sa natpisom ili brendiranim korpicama.

Cene / pillow box „Kutijice za ketering“:

0,12 € / komad !!! ( dok traju zalihe )

 

/ trenutno dostupno: 
/ šifra artikla: 130
/ raspoložive boje: crvena (3 komada), pink (40 komada)

AKCIJA: kutijice za ketering + gratis stikeri u koloru

Ukoliko naručite više od 250 komada, na poklon dobijate ricovane stikere u punom koloru. Gratis! Dizajn je uračunat u cenu, samo nam dostavite logi i/ili tekst koji želite da odštampamo

/ Promo-akcija: „kutijice za ketering + gratis stikeri u koloru“ traje do isteka zaliha; detaljne informacije u vezi stikera možete videti na linku: →stikeri /

 

Ketering-box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: Brendirane kutijice za ketering

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

→ Preuzmi shemu alata (tehnički crtež) ketering-box

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti kutijice za ketering bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta
Origami kutijice
Origami kutijice (Miru)
Pillow box „Royal“ roze M1
Pillow box „Royal“ roze M1
Kutija sa prozorom ornament siva
Kutija sa prozorom ornament siva