Pillow box „BELI L1“ 95×250 mm

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Beli L1“ su jastučaste kutije dimenzije 95×250 mm, bez štampe, sa sjajnom plastifikacijom. Ove kutije su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili sitnih poklona. Ove štancovane jastučaste kutije izradjene su od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji.

Cena / Pillow box „BELI L1“ 95 x 250 mm:

0,35 € / komad

(trenutno dostupno: nije raspoloživo / šifra artikla: 225)

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: http://pillow-box4-95×250-l1.pdf (samo kliknite na link). Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box „Blue-metalic S2“
Pillow box „Blue-metalic S2“
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm
Luksuzna kutija 250x60x170mm
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *