Beli pillow box S1

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Beli pillow box S1 su male jastučaste kutijice korisnih dimenzija  60×55 mm, bez štampe, na kunstdruku 250 gsm. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili sitnih poklona.

Ove kutijice mogu biti i bez plastifikacije, i u tom slučaju ih možete dekorisati i brendirati po sopstenoj želji. 

 

 

Cena / Beli pillow box S1:

0,15 € / komad

(trenutno dostupno: 36 kom. / šifra artikla: 246)

bez plastifikacije: 90 kom.

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Romboidna kutija za praline
Romboidna kutija za praline
Pillow box male „Steampunk“
Pillow box male „Steampunk“
Kaširana kutija na preklop
Kaširana kutija na preklop
Pillow box “ ORNAMENT “ M1
Pillow box “ ORNAMENT “ M1

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save