Pillow box “Blue-metalic S1”

posted in: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box “Blue-metalic” su male jastučaste kutijice korisnih dimenzija  60 x 55 mm, od specijalnog metaliziranog “sparkling” papira.Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona. Papir je u duboko plavoj (teget) boji, i zrnasto se presijava. Bojen je u masi (takav je sa obe strane).

Cena pillow box “Blue-metalic” S1:

0,15 € / komad

(trenutno dostupno: 160 kom. / šifra artikla: 242)

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:

pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link)

 

Šema alata

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 60×55 (S1)”

 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji “Po tvojoj želji”.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji “Napravi sam”. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *