Pillow box „Blue-metalic S1“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Blue-metalic“ su male jastučaste kutijice korisnih dimenzija  60×55 mm, od specijalnog metaliziranog „sparkling“ papira.Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona. Papir je u duboko plavoj (teget) boji, i zrnasto se presijava. Bojen je u masi (takav je sa obe strane).

 

Cena pillow box „Blue-metalic“ S1:

0,15 € / komad

trenutno dostupno: 205 kom. / šifra artikla: 242

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 60×55 (S1)”

 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box „Blue-metalic S2“
Pillow box „Blue-metalic S2“
Pillow box 95×75 (model M1)
Pillow box 95×75 (model M1)
Kockasta kutija sa trakom
Kockasta kutija sa trakom
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta Klasične kutije za kravate
Kutije za kravate
Klasične kutije za kravate

 

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *