Pillow box „Crna sjaj“ S1

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Crna sjaj“ S1 su male jastučaste kutijice korisnih dimenzija 60x55mm, sa štampom u jednoj boji i sjajnom plastifikacijom, na 300gsm kunstdruku. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili sitnih poklona, mogu se upotrebiti i za venčanja ili svadbene detalje.

 

Cena / Pillow box „Crna sjaj“ S1:

0,15 € / komad

trenutno dostupno: 250 kom. / šifra artikla: 153

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link).

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm
Luksuzna kutija 250x60x170mm

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *