Pillow box Ljubičasta tekstura

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Ljubičasta tekstura“ su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija  55 x 60 mm, sa jednobojnom štampom na 200gsm kunstdruku, i sa sjajnom plastifikacijom.Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona. Možete kombinovati ovu bogatu ljubičastu teksturu sa zlatnim detaljima u vidi nalepnica, traka, itd…

Razlog za nesvakidašnje nisku cenu leži u tome što je kutijica nastala na „margini“ komercijalnih proizvoda (više o tom ekološkom modelu možete pročitati na strani „Plati i nosi„).

Cena / pillow box „Ljubičasta tekstura“:

 

0,15 €/komad

trenutno dostupno: 20 kom / šifra artikla: 233

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link).

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 55×60 (S1)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
svi pillow box "plati i nosi"
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Pillow box "Lavanda"
Pillow box „Lavanda“
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta
Luksuzna kutija sa magnetom
Luksuzna kutija sa magnetom

Save

Save

Save

Save

Save