Pillow box „Šarene pruge“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box male „Šarene pruge“ su jastučaste kutijice korisnih dimenzija  55 x 60 mm, sa kolor štampom na 200gsm kunstdruku, i sa sjajnom plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona. Postoji 2 slične varijacije rešenja (u punom koloru).

Cena/ Pillow box “ Šarene pruge“:

0,15 € / komad

trenutno dostupno: 64 kom.plave pruge i 32 kom.crvene pruge / šifra artikla: 259

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 55×60 (S1)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Kartonska torta „Bela čokolada“
Kartonska torta „Bela čokolada“
Pillow box “ ORNAMENT “ M1
Pillow box “ ORNAMENT “ M1
Kaširana kutija sa magnetom
Kaširana kutija sa magnetom
Providne kutije od juvidura
Providne kutije od juvidura

 

Save

Save

Save