Piramida zelena (list)

objavljeno u: piramide, Plati i nosi | 0

Četvorostrana piramida zelena (list), dužina stranice 75 mm, zatvaranje na poklopac. Kolor  štampa na 300 gsm kunstdruku sa sjajnom plastifikacijom. Mogu da posluže i za sitnije poklone, bižuteriju, bombone. Moguće je dekorisati ih svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje… Možete naručiti i piramidu sa drugačijim dizajnom (crvena) – sa istom specifikacijom.

Cena / piramida zelena (list):

0,30 € / komad

(trenutno raspoloživo: < 210 kom / šifra artikla: 254)

Piramida sa vašim logotipom?

Možete naručiti ovaj proizvod sa vašim logotipom u sekciji  „po tvojoj želji„. 

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice piramida

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Piramida 107mm
Piramida 107mm
Origami kutijice
Origami kutijice (Miru)
Piramida teget
Piramida teget (fabriano)
Piramida zlatna
Piramida zlatna (170gr/m2)
Uvrnute kutijice (koncept)
Uvrnute kutijice (koncept)

 

 

 

Save

Save