Belgijske kutijice za nakit (manje)

SKU: 012000

Belgijske kutijice za nakit, dimenzija  70x110x40 mm. Atraktivno pakovanje sa satenskom trakom i kartolinom u obliku zvezde. Namenjeno je pre svega za nakit, ali i druge male poklone. Ove kutijice za nakit se prave od “Fabriano” kartona (sa teksturom, u boji). U cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji i dizajn po vašoj želji.Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*
Cene se kreću od € 250.75 do € 802.40 Cene se kreću od 29,500.00 RSD do 94,400.00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Deklaracija

DIMENZIJE: ​70x110x40 mm
MATERIJAL: 160gr/m2 fabriano papir u boji
ŠTAMPA: ofset štampa u jednoj boji
ZAVRŠNA OBRADA:  satenske trake, kartolina

Više Informacija

Belgijske kutijice za nakit, dimenzija  70x110x40 mm. Atraktivno pakovanje sa satenskom trakom i kartolinom u obliku zvezde. Namenjeno je pre svega za nakit, ali i druge male poklone. Ove kutijice za nakit se obično prave od “Fabriano” kartona (sa teksturom, u boji).  Osim  nesvakidašnjeg oblika imaju i kartolinu (karticu za poruke) u istom dizajnu, vezanu satenskom trakom. Trake su standardno širine 5 milimetara i prave se u nekoliko standardnih boja (boje štampe nisu limitirane). Ove kutijice su pogodne za zlato (burme), ili kao specijalne “slatke” pozivnice. U tom slučaju su u njih pakuju čokoladne praline, bombone, ili nešto slično).


“Belgium Gold” kutijice (za nakit, praline, itd) su  štancovane kutijice sa etiketom (kartolinom) u obliku zvezde, izradjena od 160 gr/m2 fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji. Mašna (ručka) od satenske  trake 5mm. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Preuzmi rasklop

Šema alata:

(kliknite na sliku da bi preuzeli pdf-fajl u razmeri 1:1)

preuzmite shemu (tehnički crtež) belgijske kutijice za nakit (manje)

preuzmite shemu (tehnički crtež) belgijske kutijice za nakit (manje)


Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!