(36)

Bordo lux brendirana kutija za nakit

SKU: 118000

Bordo lux brendirana kutija za nakit je kaširana kutija, dimenzija 80x45x80mm presvučene specijalnim bordo papirom bogate teksture. Kutija ima dno i poklopac i kartonski umetak u beloj boji sa mat plastifikacijom. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše. Kutija je robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom. U navedenu cenu je uračunata štampa zlatotiskom (jedan otisak) folijom po vašem izboru, i dizajn po vašoj želji.Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 200 / ili 300 komada*Cene se kreću od € 300.90 do € 702.10 Cene se kreću od 35.400,00 RSD do 82.600,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

Ili
 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Recenzije

Prosečna ocena:

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   80x45x80 mm
MATERIJAL: 1mm lepenka, obložena specijalnim reljefnim papirom u boji
ŠTAMPA: u cenu je uključen folijatisak, folijom po želji
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, koji želite da se otisne na ambalaži (na mail)

Više Informacija

Lepenka je obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice - i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje. Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Kutije se standardno štampaju zlatotiskom bilo kojom folijom po vašem izboru. Mogu se takođe štampati i ofset ili digitalnom štampom, pri čemu je moguće štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi..

Ove kutije se u štamparskom žargonu zovu  kaširane luksuzne kutije. "Kaširane" zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, i a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Šema alata:

preuzmite šemu (tehnički crtež) luksuzne kaširane kutije

preuzmite šemu (tehnički crtež) luksuzne kaširane kutije


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 200 / ili 300 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 200 komada, 300 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!