Bordo lux brendirana kutija za nakit

objavljeno u: kaširane luksuzne | 1

Bordo lux brendirana kutija za nakit je kaširana kutija, dimenzija 80x45x80mm presvučene specijalnim bordo papirom bogate teksture. Kutija ima dno i poklopac povezane u školjku, i kartonski umetak u beloj boji sa mat plastifikacijom. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše. Kutija je robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom. Lepenka je obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima bogate teksture. Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Kutije se standardno štampaju zlatotiskom bnilo kojom folijom po vašem izboru. Mogu se takođe uraditi i ofset štampom, pri čemu je moguće štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi..

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

Ove kutije se u štamparskom žargonu zovu kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, i a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

U navedene cene je uračunata štampa zlatotiskom (jedan otisak) folijom po vašem izboru.

Cena / bordo lux brendirana

 250 kom. – 1,45 €/ kom.
 500 kom. – 1,15 €/ kom.
 1000 kom. – 0,95 €/ kom.

Na vaš zahtev kutije mogu biti štampane ofset ili digitalnom štampom,od jedne boje do punog kolora. U tom slučaju štampa se cela površina kutije (spolja i iznutra). Moguće su i druge specijalne tehnike, UV-lakiranje, dekorativne trake, specijalni nosači sa gimicama, zatvaranje magnetom, itd. Za sve ovo i još mnogo originalnih idej – treba samo da nas kotaktirate…

Tipske luksuzne kutije (bez logotipa)?

Možete naručiti ovaj proizvod u bilo kojoj količini (naravno bez logotipa). Pritom možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija. Nešto od te ponude možete videti na ovoj fotografiji. Za kompletnu listu, cene i druge detalje izaberite iz menija „plati i nosi – luksuzne kutije“ , kliknite na link, ili  na totografiju (Za brendiranje tpskih kutija mogu poslužiti  stikeri / nalepnice, a postoje i drugi načini…)

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) luksuzne kaširane kutije

 

 

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Kaširane kutije (crvene, sa trakom, slično kao Bordo lux brendirana)
Kaširane kutije (crvene, sa trakom)
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Kaširana kutija sa magnetom (slično kao Bordo lux brendirana)
Kaširana kutija sa magnetom
Luksuzna kutija sa prozorom Aalternativa za Bordo lux brendirana)
Luksuzna kutija sa prozorom

Save

Save

Save

Save

Save

 1. Danilka

  Poštovani,
  Da li radite maloprodaju, sa bilo kojim oblikom plaćanja ( pouzećem ili plaćanje na račun elektronskim putem)?
  Ja sam baka koja želi da pokloni unucima nakit koji ima, ali nemam kutijice da spakujem.
  Interesuju me kutijice za prsten (deset komada) i kutijice kao za narukvicu ( 4 komada).
  Nadam se da ću dobiti lep odgovor od Vas.
  Želim Vam svako dobro i puno uspeha u radu.
  S poštovanjem
  Danilka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *