(0)

Lux kutija za nakit - roze

SKU: 000124

Roze lux kutija za nakit je kutija dimenzija 80x45x80mm presvučena papirom odštampanim roze bojom i sa mat plastifikacijom


Proizvod se prodaje na komad, u bilo kojoj količini do isteka zaliha


Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 5-7 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL: 170gr/m2 kustdruk, lepenka 1mm, sunđer 20 mm, pliš
ŠTAMPA: u cenu je uključena štampa u jednoj boji
ZAVRŠNA OBRADA: mat laminacija

Više Informacija

Roze luksuzna kutija 80x45x80 mm presvučena je kunstdruk papirom odštampanim roze bojom. Kutija ima dno i poklopac i kartonski umetak u beloj boji. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše.

Kutija je robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom. Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Takođe postoji opcija i da se kutija doštampaju zlatotiskom, ili da se urade u seriji sa vašim logom, u ofset ili digitalnoj štampi.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice - i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama, nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

U štamparskom žargonu ove kutije se zovu luksuzne kaširane kutije. To "kaširane" zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija.

Šema alata:
preuzmite šemu (tehnički crtež) Luksuzna kutija 80x45x80Detalji proizvoda

Boja(e) štampe:
roze
PRODAJE SE:
na komad

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!