Četvorostrana piramida 107 mm

Četvorostrana piramida,  dužina stranice 107 mm, kopča u obliku spirale, 170 gsm kunstdruk sa sjajnom ili mat plastifikacijom.

Mogu da posluže i za sitnije poklone, bižuteriju, bombone.  Takođe i kao atraktivna pozivnica za različite događaje, proslave, i slično. Rasklopljena staje u standardan „ameriken“ koverat (220x110mm). U cenu je uračunata štampa u dve boje (2/0 ili 1/1), i idejno rešenje / dizajn.

¤

Cena / Četvorostrana piramida 107 mm:

100 piramida - 0,65 €/kom
200 piramida - 0,40 €/kom
500 piramida - 0,25 €/kom
Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “Četvorostrana piramida”

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Save

Save

Save

Save

Save

/ poslednja revizija članka pre: