Edit me!
(0)

„Tissue“ omotni papiri za pakovanje (u boji)

SKU: 213000

Paket "tisue" papira za pakovanje u boji i brendiranih stikera, sadrži  250 tabaka 40gr/m2 papira, dimenzija 500x700mm. Uz njega isporučujemo i 500 stikera koje možete sami dizajnirati direktno u aplikaciji (samo kliknite na dugme "PERSONALIZUJ"). Ako želite da dizajn ipak prepustite nama - izaberite opciju "Dodajte u korpu"Proizvod se prodaje u paketima 250 papira + 500 stikera*


Porez nije uključen u cenu.

Ili
 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 5-7 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   500x700mm - papir / ∅ 50mm - stikeri
MATERIJAL 40gr/m2 "tisue" papir + samolepljivi papirni stikeri
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa stikera (digitala, CMYK)
DIZAJN: naručioca (EDIT-ME!) Možete sami učitati rešenje iz Canve ili bilo kog grafičkog programa, ili ga napraviti direktno u aplikaciji. Za uputstvo pogledati video i linkovani tekst

Više Informacija

„Tissue“ omotni papiri za pakovanje su namenjeni kao delikatan detalj koji pravi razliku. U našoj ponudi postoje u 15 boja, a tabaci su u standardnom formatu B2 (50x70cm). Kao i kod drugih vrsta omotnih papira isporučujemo ih u paketima od 250 komada. Pošto se radi o izuzetno tankom papiru koji je praktično nemoguće brendirati, u kompletu se isporučuje i 500 stikera,  koji vam ujedno mogu pomoći i prilikom pakovanja robe u omotni papir. Stikeri se štampaju digitalnom štampom od jedne boje do punog kolora, a sve što je potrebno je da nam dostavite vaš logo i/ili tekst koji želite.


Ovakav vid pakovanja je mahom namenjen za luksuzne proizvode, garderobu, tekstil, kozmetiku, nakit, piće, umetničke predmete i slično. Obično ide u kompletu za luksuznim kutijama ili web-shop ambalažom. Osim sa stikerima, može se kombinovati i sa ukrasnim trakama, kartolinama, rafijom ili sličnim ukrasnim kanapima, dekorativnim mašnama ili sličnim detaljima. Kada jednom krenete u pravcu traženja savršenstva – samo nebo je granica.


U ponudi osim snežno belog papira (u donjem levom uglu na fotografiji - nije deo ove ponude) postoji još 14 boja, u smeru kazaljke na satu: 1) Krem/žućkasti 2) Smeđi 3) Pastelno zeleni 4) Fuscia 5) Velvet 6) Tamno plavi 7) Ljubičasti 8) Pink 9) Svetlo zeleni 10) Nebo plavi 11) Zeleni 12) Crveni 13) Sivi 14) Crni


Izaberite boju po želji u polju ispod cene, a zatim personalizujete svoj stiker. Za detaljno uputstvo u vezi personalizacije - pogledajte priloženi video.

A beli papir?

Paketi sa belim papirom su malo jeftiniji. Zato ih tretiramo kao poseban proizvod. Za detalje samo kliknite na link.

Personalizacija

Mogućnost da sami brendirate svoj proizvod je budućnost, iz više razloga. Uz pomoć aplikacije  Edit_Me!   za nekoliko minuta ćete dobiti tačno ono što ste želeli, i skratiti rok isporuke za 2 do 4 dana, koliko je obično potrebno da se napravi i odobri idejno rešenje. Ako vam se ne žuri, možete prepusti ceo posao nama, ali nam onda morate dostaviti logo i ostale elemente. Postupak je detaljno opisan na stranici:  procedura izrade "po narudžbini" (samo kliknite na link)


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. U svakom paketu je 250 papira i 500 brendiranih stikera.Detalji proizvoda

Boja papira:
Krem (žućkasti), Smeđi, Pastelno zeleni, Fuscia, Velvet, Tamno plavi, Ljubičasti, Pink, Svetlo zeleni, Nebo plavi, Zeleni, Crveni, Sivi, Crni

Video

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!