Dizajneri: Kozmobot (Nikola R.)

Kozmobot (Nikola R.)

Među stalnim saradnicima sajta posebno mesto zauzima Kozmobot (Nikola R.) On je u našoj maloj ekipi od samog početka. Nikola studira na RAF -u (računarskom fakultetu, odsek digitalni dizajn), bavi se svim vrstama dizajna, ilustracijom i fotogafiijom.

photo_section_image

U pratećoj galeriji možete videti neke njegove radove, kao i templejte, alate i paterne koji su slobodni za upotrebu na svim projektima u okviru zajednice kutijice.com sajta (samo oni posebno obeleženi, oznakom „free„). Ukoliko ste zainteresovani za profesionalnu saradnju sa Nikolom, možete ga direktno kontaktirati preko njegovih naloga na mrežama, ili preko njegovog sajta KOZMOBOT.COM – (svi ostali kontakti su navedeni odmah ispod galerije)Ako ste dizajner (ili bi to voleli da budete) pročitajte i ovo:

kutijice.com su otvorene za saradnju sa svim dizajnerima koji žele da podrže ovaj ekološki projekat. Dovoljno je da nam dostavite 5 vaših radova za koje mislite da mogu biti upotrebljivi za korišćenje na ovoj vrsti projekata (u vektorskom obliku), a koje želite da donirate zajednici. Ti radovi će biti objavljeni u sekciji: “ free design“ i biće slobodni za korišćenje na projektima unutar zajednice kutijice.com. Time stičete pravo na ovakvu porfolio stranicu gde možete objaviti još koliko god želite svojih radova, na kojima zadržavate sva autorska prava i koji ne mogu biti korišćeni na bilo koji način ili u bilo koje svrhe BEZ VAŠE DOZVOLE (odnosno ugovora sa krajnjim klijentom). Istovremeno ćemo linkovati sve vaše profile na profesionalnim i društvenim mrežama, sajtove, blogove, kanale na YouTube i slično. Šta god vi želite!

Last but not least – čim postanete član naše zajednice automatski stičete i pravo da koristite SVE TEMPLEJTE, MOKAPE, RASKLOPE, PATERNE, TEKSTURE, BRAŠEVE, IKONE, SIMBOLE, I SVE OSTALO ŠTO DRUGI ČLANOVI PONUDE ZA RAZMENU.

Uključujući i preko 550 testiranih alata za ambalažu i reklamnu repezentaciju koji se već godinama uspešno proizvode…

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!