(0)

Ekskluzivna čvrsta kutija sa poklopcem (K4+K5)

SKU: 337000

Ekskluzivna čvrsta kutija sa poklopcem, dimenzija 120x30x80mm obložena je plastificiranim kunstdruk papirom štampanim ofset tehnikom Kutija je robusne konstrukcije (lepenka 1mm). Donji i gornji deo su od istog materijala.  U cenu je uračunata ofset ili digitalna štampa vašeg logotipa i/ili podataka u punom koloru, uz mogućnost toniranja celog tabaka.Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 200 / ili 300 komada*Cene se kreću od € 250.75 do € 631.89 Cene se kreću od 29.500,00 RSD do 74.340,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   120x30x80mm
MATERIJAL: lepenka 1mm, obložena plastificiranim kunstdrukom
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Dno i poklopac mogu biti nezavisni ili povezani "u školjku", Na vaš zahtev u sklopu kutije možemo uraditi i i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. U tom slučaju se sunđer štancuje tako da sadrži nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše.Kutije je moguće štampatii i u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi, od jedne boje do punog kolora.Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice - i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama, nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…Ekskluzivne čvrste kutije sa poklopcem poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. "Kaširane" zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, i a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link ​kaširane luksuzne kutije, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Šema alata:

preuzmite šemu (tehnički crtež) Ekskluzivna čvrsta kutija sa poklopcem

preuzmite šemu (tehnički crtež) Ekskluzivna čvrsta kutija sa poklopcem


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 200 / ili 300  (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 200 komada, 300 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!