https://www.youtube.com/watch?v=wOVJVNxi4yk

Kako da napravite pull-out CD/DVD box

objavljeno u: ideje za kutijice, Napravi me | 0

 

Video tutorijal Kako da napravite pull-out CD/DVD box vam objašnjava kako da priloženu šemu (template) pretvorite u atraktivno pakovanje za vaše diskove koje „iskače“ u stilu mađioničarskog trika. Ovu i sve druge šeme koje pronađete na ovom sajtu možete slobodno preuzeti, i odštampati u bilo kom grafičkom programu. Pogledajte klipove sa osnovnim uputstvima da bi naučili kako da ih prenesete na željeni materijal, sečete, savijate, i druge elementarne tehnike…

Želite još korisnih uputstava, šema, ideja, tutorijal-a ?

Na pravom ste mestu! Ali dajte nam malo vremena. Na skoro svakoj strani ovog sajta nalazi se po barem jedna šema kutijice koju možete SLOBODNO koristiti za svoje projekte. Neke su još u pripremi, isto kao i VIŠE STOTINA sličnih video klipova, projekata, ideja za dekoraciju, za brendiranje… I još gomila drugog korisnog materijala je SVAKODNEVNO ubacuje na ovaj sajt.

.

.

Zato – dođite opet, ili se besplatno prijavite na RSS-feed. Ili nas pratite na društvenim mrežama G+, YouTube, Pinterest, i Facebook, a mi ćemo se potruditi da stalno imamo nešto za vas.

:.

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *