Kutijice.com - vaše jedinstveno mesto za pakovanje

Šta nas čini vašim savršenim partnerom za pakiranje: 

1. Materijali visokog kvaliteta: Nabavljamo samo najfiniji papir za pakiranje, nalepnice i zahvalnice, osiguravajući vašem brendu profesionalan izgled. 

2. Ekološki Izbori: Pokažite svoju posvećenost održivosti životne sredine našim izborom materijala za pakovanje. Sve što se nalazi u kategoriji "plati i nosi" nastaje od viška materijala tokom proizvodnje. Što znači da koristimo najskupoceniji papir koji bi tokom procesa proizvodnje završio u otpadu. Trudimo se da smanjimo količinu papira koju šaljemo u reciklažu i i na taj način smanjujemo gasove staklene bašte. 

3. Nudimo rešenja za preduzeća svih veličina! Bez obzira da li ste malo preduzeće koje tek počinje ili iskusan prodavac, imamo materijale za pakovanje koji su vam potrebni da vaši proizvodi zasijaju. Kategorija "plati i nosi" obuhvata nebrendiranu ambalažu koja je dostupna na komad, dok su proizvodi u "po tvojoj želji" kategoriji brendirani po vašem zahtevu, u minimalnoj količini od 100 ili 250 komada.

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!