Kaširana kutija sa poklopcem na preklop

Kutija sa poklopcem na preklop sa vašim znakom je kaširana kutija, dimenzija 115x25x95mm presvučene specijalnim papirima. Kutija ima donji deo i poklopac „na preklop“, koji se fiksira ukrasnom trakom, ili magnetom. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše. Kutija je robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom. Lepenka je obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima. Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Kutije se standardno štampaju zlatotiskom bilo kojom folijom po vašem izboru. Mogu se takođe uraditi i ofset štampom, pri čemu je moguće štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi..

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača (npr za USB-stikove, satove, luksuzne upaljače, priveske, itd

Ove kutije se u štamparskom žargonu zovu kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, i a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

U navedene cene je uračunata štampa zlatotiskom (jedan otisak) folijom po vašem izboru

Cena / kutija sa poklopcem na preklop:

 150 kom. – 1,50 €/ kom.
 300 kom. – 1,30 €/ kom.
 500 kom. – 1,20 €/ kom.

Na vaš zahtev kutije mogu biti štampane ofset ili digitalnom štampom,od jedne boje do punog kolora. U tom slučaju štampa se cela površina kutije (spolja i iznutra). Moguće su i druge specijalne tehnike, UV-lakiranje, dekorativne trake, specijalni nosači sa gumicama, zatvaranje magnetom, itd. Zlatotisak može da bude štampan spolja U UNUTRA  (kao što možete videti na fotografijama). Za sve ove – i još mnogo originalnih ideja – treba samo da nas kotaktirate…

Tipske luksuzne kutije (bez logotipa)?

Možete naručiti ovaj proizvod u bilo kojoj količini (naravno bez logotipa). Pritom možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija. Nešto od te ponude možete videti na ovoj fotografiji. Za kompletnu listu, cene i druge detalje izaberite iz menija „plati i nosi – luksuzne kutije“ , kliknite na link, ili  na totografiju.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) luksuzne kaširane kutije sa poklopcem „na preklop“

 

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Lux kutije za nakit bele
Lux kutije za nakit bele
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Pillow box “ ORNAMENT “ M1
Pillow box “ ORNAMENT “ M
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Kockasta kutija sa trakom
Kockasta kutija sa trakom

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *