(0)

Kaširana kutija za čaj

SKU: 534000

U pitanju su složive kutije od kaširanog mikrovala sa kolor štampom u ofset tehnici. Dimenzije 225 x65x235mm. U kompletu je osim nosača za ekološke kesice predviđen i poklopac od providnog juvidura 0,2mm. Ukupan utisak je osmišljen tako da ne bude ni najmanje sumnje da se radi o IZUZETNOM proizvodu, jer je takvu konfiguraciju ambalaže teško i zamisliti u ovoj kategoriji. Može naravno da posluži i za druge namene (uz izmenu nosača proizvoda). U cenu je uračunat dizajn i korekcija ležišta prema konktetnim zahtevima.


Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 250 / ili 500 komada*Cene se kreću od € 501.50 do € 1,654.95 Cene se kreću od 59.000,00 RSD do 194.700,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   225 x65x235mm
MATERIJAL: kaširani mikroval
ŠTAMPA: punk kolor (CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)
EXTRA kutija ima providan poklopac od 0,3mm debele folije i kartonski nosač za proizvod

Više Informacija

Kaširana kutija za čaj sa poklopcem od providne folije, je reprezentativan proizvod ove vrste. Radi se o ekskluzivnim kutijama za dve kesice izabranih čajnih mešavina. Komplet je pre svega namenjen kao ekskluzivni poklon, ali i kao promotivni proizvod za lansiranje autentičnog brenda.


U pitanju su složive kutije od mikrovala kaširanog tabacima štampanim u ofset tehnici. U kompletu je osim nosača za ekološke kesice predviđen i poklopac od providnog juvidura 0,3mm. Ukupan utisak je osmišljen tako da ne bude ni najmanje sumnje da se radi o IZUZETNOM proizvodu, jer je takvu konfiguraciju ambalaže teško i zamisliti u ovoj kategoriji.


Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, uz korekcije u dimenzijama, ili bilo kom delu specifikacije - dizajnu, vrsti materijala. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Šema alata:

(uskoro)


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 250 / ili 500 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.


Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 250 komada, 500 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!