Kaširana kutija za metalne delove

Kaširana kutija za metalne delove je klasična složiva kutija, dimenzija 70x70x35mm, koja je kaširanjem ojačana na preko 500 gsm.  Ovo se praktikuje kada se pakuju proizvodi velike specifične težine. U konkretnom slučaju radilo se o delovima automobilskih turbina, ali se isto odnosi i na sve ostale metalne, staklene, ili slične proizvode, za koje bi standardna kutija bila suviše nežna. Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi (u koloru), i plastifikaciji, ovakva ambalaža je istovremeno vrlo atraktivna – i veoma izdržljiva.

Cena / kaširana kutija za metalne delove:

250 kom. - 0,35 €/kom. + 35 €*
500 kom. - 0,30 €/kom. + 45 €*
1000 kom. - 0,25 €/kom. + 50 €*

* za svaku sledeću boju

(Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama→ pogledajte tipske kutije na dnu strane koje možete naručiti u bilo kojoj količini)

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kaširana kutija za metalne delove 70x70x35mm

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Tagovi (etikete) različitih oblika
Tagovi (etikete) različitih oblika
Luksuzna kutija (zlatna) / alternativa za Kaširana kutija za metalne delove
Luksuzna kutija (zlatna)
Pillow box male „Steampunk“
Pillow box male „Steampunk“
Parfem kutijice u boji / alternativa za Kaširana kutija za metalne delove
Parfem kutijice u raznim bojama
Sklopiva kutija za puzzle / alternativa za Kaširana kutija za metalne delove
Sklopiva kutija za puzzle

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save