(37)

Demo box "Metalka"

SKU: 011000

Demo box je kutija namenjena za prezentaciju uzoraka. Ovakve kutijice i kutije se obično koriste kao efektno komercijalno sretsvo u direktnoj prodaji, ili u B2B prezentacijama. U navedenu cenu je uračunata je ofset štampa u punom koloru (CMYK).Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 626.88 do € 2,006.00 Cene se kreću od 73.750,00 RSD do 236.000,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Prosečna ocena:

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE: ~ 320x60x230 mm
MATERIJAL 270gr/m2 bindakot
ŠTAMPA u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK) + foliotisak
DIZAJN uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
ZAVRŠNA OBRADA sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Demo box je kutija namenjena za prezentaciju uzoraka. Ovakve kutijice i kutije se obično koriste kao efektno komercijalno sretsvo u direktnoj prodaji, ili u B2B prezentacijama. U konkretnom slučaju za klijenta "Metalka" - Majur, radili smo namensku luksuznu kutiju za demonstraciju programa prekidača/utičnica sa više varijacija maski (u boji). Po istom principu moguće je napraviti prezentacionu "demo box" kutiju za najrazličitije proizvode... U navedenu cenu je uračunata je ofset štampa u punom koloru (CMYK).


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Preuzmi rasklop

(uskoro)

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!