VAŽNO obaveštenje !

U skladu sa Odlukom o uvođenju vanrednog stanja („Sl. glasnik RS“, br. 29/2020). a na osnovu  Uredbe o organizovanju rada poslodavaca za vreme vanrednog stanja (“Sl. glasnik RS”, br. 31/2020), rešili smo da za vreme trajanja vanrednog stanja maksimalno smanjimo direktan fizički kontakt sa postojećim i potencijalnim klijentima.

Ova privremena mera se donosi u obostranom interesu, a sa svoje strane ćemo se maksimalno potruditi da ni na koji način ne utiče na kvalitet ili brzinu naše usluge. Na raspolaganju nam stoje brojne alternativne mogućnosti, a vi izaberite onu koja vam najviše odgovara. Možete da nas kontaktirate preko Skype-a, Viber-a, WhatsApp-a, mejlom, telefonom – ili preko bilo koje društvene mreže. Isporuke ćemo kao i do sada obavljati preko kurirskih službi, a na isti način vam možemo poslati i eventualne uzorke, prototipe ili modele.

Nadamo se da će ova mera trajati što kraće, i da ćete je razumeti i podržati, jer je njen cilj zaštita vaših i naših zaposlenih, kao i članova naših porodica. Verujemo da ste i vi spremni da uložimo taj mali zajednički napor kako bi uspešno prevazišli i ovu vanrednu situaciju. ***

Vaš Deto d.o.o.
(www.kutijice.com)

Hvala Vam na poseti !

Unapred se radujemo saradnji sa Vama.
Najbrže nas možete kontaktirati  telefonom na bilo koji od brojeva:

+ 381 13 37  31  37
+ 381 13 37  32  00
+ 381 63 82 86 228   (SMS, Viber)
+ 381 63 86 14 284   (SMS, Viber, WhatsApp)

(Radno vreme sa klijentima je od 08-16h svakog dana, sem nedelje JE TRENUTNO OGRANIČENO SAMO NA ELEKTRONSKE KONTAKTE ***)

 

Kako da nas pronadjete :

 
Pogledajte Deto d.o.o. u Primorskoj ulici na većoj mapi

Ili možete koristiti ovaj formular za kontakt

(u svakom slučaju odgovor dobijate u roku od 24h):

Vaše ime:*

Vaš e-mail:*

Predmet:

Vaša poruka:

*obavezna polja

U ovom polju možete selektovati fajlove sa vašeg računara koje želite da nam pošaljete kao prilog. (Podržani su: /pdf/ai/cdr/jpg/tif/ do max.5Mb)

E-mail za direktan kontakt:

adresa

Save

Save

Save

Save