Veća kutija za nakit sa prozorom

SKU: 166000

Kutija za nakit sa prozorom je namenjena za maloprodaju nakita od srebra i/ili kristala, ili za ekskluzivnu bižuteriju. Za razliku od uobičajenih kutija za nakit, ove imaju prozor. Tako se nakit može videti bez otvaranja.Dimenzija kutije je 90 x 110 x 25 mm  (dimenzija unutrašnjeg korisnog dela kutije je 65 x 70 mm). Kutije su izrađene od kvalitetnog 350g/m2 kunstdruka, sa sjajnom plastifikacijom i štampom u koloru. U sastav ulazi i sunđerasti nosač obložen plišem.


Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili  1000 komada*Cene se kreću od € 290.87 do € 1,003.00 Cene se kreću od 34,220.00 RSD do 118,000.00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Deklaracija

MATERIJAL: 300-350gr/m2 kunstdruk
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguća je brendiranje i zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ili drugim tehnikama. Moguća je i dodatna ofset štampa od jedne boje do punog kolora. Za sve varijacije u specifikaciji molimo da nas kontaktirate za konkretnu ponudu. Telefonom, mailom ili preko upitnika na kontakt strani.

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimalne za izradu kutija po narudžbini, možete izabrati neki od modela u sekciji "plati i nosi" - u bilo kojoj količini . Više neutralnih paterna i boja možete videti  klikom na link ⇒kutija za nakit sa prozorom "plati i nosi" Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama...


Šema alata:

preuzmite šemu alata (špigl) kutije za srebrni nakit sa prozorom

preuzmite šemu alata (špigl) kutije za srebrni nakit sa prozorom


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.


Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!