Kutija za sapun sa elipsoidnim otvorom

Kutija za sapun sa elipsoidnim otvorom su originalno dizajnirano pakovanje za prirodne sapune. U ovom slučaju za domaći ručno pravljeni sapun – „Luštica“. Ova sklopiva kutija za sapun je dimenzije  95x70x27 mm, bez uloška i bez zaštitne folije na otvoru, sa štampom u dve boje i mat plastifikacijom.

U navedene cene je uračunata štampa u punom koloru.

CENA / kutijice za sapun:

250 kom. - 0,65 €/kom.
500 kom. - 0,55 €/kom.
1000 kom. - 0,40 €/kom.

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmite šemu alata/sheme-alata/kutije/_360-kutija-za-sapun-demo.pdf

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom
Piramida zelena (list)
Piramida zelena (list)
Kaširana kutija sa magnetom
Kaširana kutija sa magnetom
Kutije za zdravu hranu
Kutije za zdravu hranu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *