(0)

Romboidna kutija 120x40x25 mm

SKU: 124000

Romboidna kutija 120x40x25mm je poklon kutija (" favour boxes") prvenstveno namenjena kao poklon dobrodošlice. Najčešće se u nju stavlja nekoliko čokoladnih bombona, pralina, ili neki sličan slatkiš. Može se koristiti kao hotelski poklon, ili poklon za venčanja. Naravno - ovako atraktivna kutijica može da posluži i za milion drugih namena. U cenu je uračunata štampa u koloru (CMYK) i dizajn po vašoj želji.


Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 170.51 do € 561.68 Cene se kreću od 20.060,00 RSD do 66.080,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL: 300-350gr/m2 kunstdruk
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Specifičnost ovog modela je u neobičnoj konstrukciji. Gornja i donja površina su romboidne, odnosno kraće bočne strane su pod kosim uglom u odnosu na duže. "Fioka" se sastavlja jednostavno, bez lepljenja, a "futrola se isporučuje zalepljena. Zbog lakšeg transporta i čuvanja kutijice se isporučuju rasklopljene, ali je njihovo sastavljanje vrlo jednostavno i brzo.Romboidna kutija za praline je izrađena od kvalitetnog 350g/m2 kunstdruka, sa sjajnom plastifikacijom i štampom u punom koloruz (CMYK). Moguća je brendiranje i zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ili drugim tehnikama. Za sve izmene specifikacije, molimo vas da nas kontaktirate za posebnu ponudu.

Šema alata:

preuzmite šemu alata (špigl) romboidna kutija za praline

preuzmite šemu alata (špigl) romboidna kutija za praline


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.


Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!