(0)

Kutije za parfeme sa uloškom

SKU: 911000

Originalno rešenje kutije za pakovanje parfema, sa izmenjivim kartonskim ulošcima za više vrsta bočica. Dekorativna navlaka sa ofest štampom u jednoj boji i separatnim UV-lakom + ulošci tonirani u više nijansi. U cenu je uračunata restilizacija proizvoda u skladu s vašim brendingom.


Za ovaj proizvod smo osvojili "Srebrni pečat" na 35. Grafimi - u kategoriji luksuznih grafičkih proizvoda.Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 351.05 do € 1,203.60 Cene se kreću od 41.300,00 RSD do 141.600,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE: ~ 80x130x40 mm
MATERIJAL: 300-350gr/m2 kustdruk + luksuzni karton sa imitacijom kože
ŠTAMPA: ofset štampa 1+1 + separatni UV-lak
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna laminacija, izmenjivi ulošci (kartonski nosači) u boji

Više Informacija

Kutije za parfeme sa uloškom su napravljene tako da se u istu kutiju mogu pakovati bočice različitih dimenzija. Za ovaj proizvod smo osvojili nagradu na 35. izložbi grafike "Grafima" u Beogradu. Ideja o izmenjivim ulošcima je imala za cilj da se smanji početna investicija, i tako omogući da se u okviru istog (skromnog) budžeta uradi luksuzna ambalaža na visokokvalitetnom kartonu, sa separatnim UV-lakom. Po istom principu moguće je razviti najrazličitije ambalažne linije, u malim serijama, i po sasvim prihvatljivoj ceni.


U navedene cene uračunata su dva prolaza u ofset štampi (po jedan na kutiji i jedan na omotu). Cena se koriguje u slučaju promene specifikacije proizvoda.


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.


Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Preuzmi rasklop

(uskoro)

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!