(0)

Kutije za satove "Tehno"

SKU: 000209

Kutije za satove "Tehno" su ekskluzivne kutije, dimenzija 120x45x80mm, presvučene mat laminiranim papirom sa "tehno" dizajnom


Proizvod se prodaje na komad, u bilo kojoj količini do isteka zaliha


Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

​DIMENZIJA 120x45x80 mm
MATERIJAL 170 g/m2, lepenka 1mm
ŠTAMPA u cenu je uključena štampa u jednoj boji
ZAVRŠNA OBRADA mat laminacija

Više Informacija

Kutije za satove "Tehno" su ekskluzivne kutije, dimenzija 120x45x80mm, presvučene mat laminiranim papirom sa "tehno" dizajnom. Kutija ima dno i poklopac.

Kutija je vrlo robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom. Lepenka može biti obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima bogate teksture. Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Takođe postoji opcija i da se kutije doštampaju zlatotiskom, ili da se urade u seriji sa vašim logom.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za satove, nakit (prstenje, minđuše, ogrlice - i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama, nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

Kutije poput ove se u štamparskom žargonu zovu luksuzne kaširane kutije. To "kaširane" zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.


Šema alata:
preuzmite šemu (tehnički crtež) kaširane kutije za satoveDetalji proizvoda

Boja(e) štampe:
crna
PRODAJE SE:
na komad

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!