Kutijica za flašice od 30ml (UV)

Klasična kutijica za flašice od 30ml, dimenzija 45 x 110 x 45 mm. Kutijica je štampana u punom koloru, sa mat plastifikacijom i sjajnim parcijalnim UV lakom. Kutije sa istim alatom za isecanje mogu se raditi i od specijalnih kartona (u boji, teksturiranih, i sl), sa zlatotiskom, uz više ili manje boja štampe. Opciono sjajna ili mat plastifikacija. Pogledajte i identičnu kutiju u verziji sa dekoratvnom navlakom. Na vaš zahtev moguće su i korekcije dimenzija.

U navedenim cenama kalkulisan je konvencionalan materijal (bindakot 270gsm) i ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

Cena / kutijica za flašice od 30ml :

250 kom. - 0,35 €/kom. + 35 €*
500 kom. - 0,29 €/kom. + 45 €*
1000 kom. - 0,22 €/kom. + 50 €*
* za svaku sledeću boju

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijice za flašice od 30ml

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično. I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2)
Pillow box (L2) sa satenskom trakom

 

Save

Save