Kutijica za flašice od 30ml (UV)

Klasična kutijica za flašice od 30ml, dimenzija 45 x 110 x 45 mm. Kutijica je štampana u punom koloru, sa mat plastifikacijom i sjajnim parcijalnim UV lakom. Kutije sa istim alatom za isecanje mogu se raditi i od specijalnih kartona (u boji, teksturiranih, i sl), sa zlatotiskom, uz više ili manje boja štampe. Opciono sjajna ili mat plastifikacija. Pogledajte i identičnu kutiju u verziji sa dekoratvnom navlakom. Na vaš zahtev moguće su i korekcije dimenzija.

U navedenim cenama kalkulisan je konvencionalan materijal (bindakot 270gsm) i ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

Cena / kutijica za flašice od 30ml :

250 kom. – 0,35 €/kom. + 35 €*
500 kom. – 0,29 €/kom. + 45 €*
1000 kom. – 0,22 €/kom. + 50 €*
* za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijice za flašice od 30ml

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa “Po tvojoj želji” namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi “Plati i nosi”, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi “Napravi me” – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Save

Save