Kutijica za testere / olovke

Kutijica za testere / olovke, dimenzija 30 x 140 x 35 mm, (duguljasta kutija sa trouglastom osnovom) sa štampom u punom koloru, i sjajnom plastifikacijom.

Kutija je izrađena od 250 gsm kunstdruka. Po vašoj želji specifikacija i dimenzije se mogu prilagoditi konkretnim potrebama. Za manje serije preporučuje se upotreba postojećeg alata za isecanje, iz razloga ekonomičnosti (izrada novog alata sličnih dimenzija povećava cenu serije za oko 50-70€). U navedene cene uračunata je štampa u jednoj boji (vidi *doplate)

Cena – Kutijica za testere / olovke:

250 kom. - 0,18 €/kom. + 15 €*
500 kom. - 0,13 €/kom. + 20 €*
1000 kom. - 0,10 €/kom. + 25 €*
 * za svaku sledeću boju
Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijica za testere / olovke

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji, ili upotrebnoj vrednosti). Možete vrlo lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu klikom na odgovarajuće linkove. Ispod teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Ispod toga naći ćete nekoliko konkretnih predloga koji su vam ponuđeni na osnovu vašeg dosadašnjeg interesovanja (sve su to  linkovi koje samo treba kliknuti). Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više grupa). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt 🙂

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

 

Save

Save

Save