Kutijica za testere / olovke

Kutijica za testere / olovke, dimenzija 30 x 140 x 35 mm, (duguljasta kutija sa trouglastom osnovom) sa ofset štampom u punom koloru, i sjajnom plastifikacijom.  Kutija je izrađena od 250 gsm kunstdruka. Po vašoj želji specifikacija i dimenzije se mogu prilagoditi konkretnim potrebama. Za manje serije preporučuje se upotreba postojećeg alata za isecanje, iz razloga ekonomičnosti (izrada novog alata sličnih dimenzija povećava cenu serije za oko 50-70€). U navedene cene uračunata je štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama (pogledajte na dnu strane prodložene→ tipske kutijice koje možete naručiti u bilo kojoj količini)

Cena – Kutijica za testere / olovke:

250 kom. - 0,18 €/kom. + 15 €*
500 kom. - 0,13 €/kom. + 20 €*
1000 kom. - 0,10 €/kom. + 25 €*

* za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijica za testere / olovke

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji, ili upotrebnoj vrednosti). Možete vrlo lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu klikom na odgovarajuće linkove. Ispod teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Ispod toga naći ćete nekoliko konkretnih predloga koji su vam ponuđeni na osnovu vašeg dosadašnjeg interesovanja (sve su to  linkovi koje samo treba kliknuti). Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više grupa). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt 🙂

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

 

Pillow box CRVENI S2 / alternativa za Kutijica za testere / olovke
Pillow box CRVENI (model S2)
Trostruka romboidna kutija
Trostruka romboidna kutija
Pillow box „Stare mape“
Pillow box „Stare mape“
Romboidna kutija za praline / alternativa za Kutijica za testere / olovke
Romboidna kutija za praline
Pillow box „Siva duga mat“ / alternativa za Kutijica za testere / olovke
Pillow box „Siva duga mat“

 

Save

Save

Save