Kutijice sa mašnom od satena

Kutijice sa mašnom su klasične kutijice za nakit, u verziji gde je zatvaranje kutija rešeno ukrasnom satenskom trakom. Sve površine se mogu brendirati, a obično se izrađuje od plemenitih papira. Najčešće se koristi Fabriano karton u boji, ili specijalni sedefasti, metalizirani, pregovani (reljefni), i drugi papiri. Dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rešenje / dizajn.

Pošto se kutijica pravi za vas – podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamnu poruku, ili bilo koje druge elemente po vašoj želji. Ove kutijice mogu biti oplemenjene i druge dekorativnim elementima, kao što su blindruk (suvi žig), različite aplikacije, zlatotisak, itd.

U cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji.

Cena / kutijice sa mašnom od satena:

250 kom. - 0,80 €/kom. + 20 €*
500 kom. - 0,70 €/kom. + 30 €*
1000 kom. - 0,60 €/kom. + 40 €*
* za svaku sledeću boju

Postoji još varijacija ove kutijice

Ova kutijica se izrađuje u nekoliko različitih varijanti: sa magnetom, sa ukrasnom trakom, kao fioka sa navlakom, u različitim kombinacijama boja i materijala,  itd. Mogu se realizovati sa brendiranjem po vašim zahtevima, ili nabaviti po sistemu  plati-i-nosi, u bilo kojoj količini.

Za više informacija kliknite na kategoriju „klasične kutijice“ ili na link: „kutijica sa poklopcem i magnetom

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice sa mašnom

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Kaširana lux kutija sa magnetom
Kaširana lux kutija sa magnetom
Veća kutija za nakit sa prozorom
Veća kutija za nakit sa prozorom
Kaširana kutija na preklop
Kaširana kutija na preklop
Pillow box Quartz (model S2)
Pillow box Quartz (model S2)
Pillow box 115x150mm M4
Pillow box 115x150mm M4

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save