(0)

Kutijice za kozmetiku (za flašice 30ml)

SKU: 111000

Kutijice za kozmetiku (za flašice od 30ml) dimenzija 40x120x30mm. Ofset štampa u punom koloru + zlatotisak, mat plastifikacija. (u sastavu kutijice je i nosač za flašicu, koji spečava njeno pomeranje). Originalna ambalaža za male flašice,  lako prilagodljiva i za druge namene. U cenu je uračunat i dizajn po vašoj želji.Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 250.75 do € 752.25 Cene se kreću od 29.500,00 RSD do 88.500,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   ​40x120x30mm​
MATERIJAL 300gr/m2 kunstdruk
ŠTAMPA u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK) + foliotisak
DIZAJN uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)
ZAVRŠNA OBRADA sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Na vaš zahtev moguće je brzo prilagođavanje ove konkretne kutije za mnogo različitih namena. Praktično se radi samo novo likovno rešenje, koje može biti ekonomičnije ili bogatije, već po vašoj želji. A u funkcionalnom smislu potrebno je rešiti samo kartonski nosač, da bi se prilagodili konkretnom predmetu koji se pakuje. Za mnoge proizvode, nosač zapravo nije ni neophodan. U svakom slučaju, biće dovoljno da nam pošaljete kratak mail sa opisom vaših zahteva. I to je to! Samo ste jedan klik daleko od rešenja svog problema.


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Video

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!