Kutijice za kozmetiku (za flašice 30ml)

objavljeno u: Po tvojoj želji | 0

Kutijice za kozmetiku (za flašice od 30ml) „Amama“, dimenzije 40x120x30mm. Ofset štampa u punom koloru + zlatotisak, mat plastifikacija. (u sastavu kutijice je i nosač za flašicu, koji spečava pomeranje).

U navedenim cenama je uračunata ofset štampa u punom koloru.

Cena / kutijice za kozmetiku (za flašice 30ml):

250 kom. - 0,40 €/kom.
500 kom. - 0,35 €/kom.
1000 kom. - 0,30 €/kom.

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijice za kozmetiku /uskoro/

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

Još mnogo sličnih kreativnih i originalnih proizvoda

Sajt na kome se nalazite (kutijice.com) je projekat malog kreativnog tima kompanije „Deto d.o.o“. iz Pančeva, Srbija. Deto je komercijalna štamparija specijalizovana za laku kartonsku ambalažu i originalne promo proizvode. Više o našem radu možete videti ako posetite naš sajt na adresi→ http://deto.rs

Ako vam se sviđaju kutijice.com savetujemo vam da nas obavezno posetite i naš matični sajt (samo kliknite na link ili logo)

→ Pogledajte i ovo:

Kutijica za flašice od 30ml (UV) - alternativa za Kutija sa navlakom
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Bela klasična kutija (plati i nosi) - alternativa za Kutija sa navlakom
Bela klasična kutija (plati i nosi)
Kutije za čaj (domaći)
Kutije za čaj (domaći)
Omoti za flašice (sa zlatotiskom) - alternativa za Kutija sa navlakom
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)
Parfem kutijice u boji
Parfem kutijice u raznim bojama

Save