Kutijice za kreme iz tri dela

Kutijice za kreme (iz tri dela) su atraktivna ambalaža za različite kozmetičke i slične proizvode. Sastoji se iz luksuzne kutije sa poklopcem, i nosača po meri plastične ili staklene posude koja se pakuje. Ova vrsta kutije je namenjena za ekskluzivne proizvode, a uz korišćenje specijalnih, plemenitih kartona, ovaj efekat se može dodatno povećati. Isto važi i za upotrebu posebnih tehnika štampe, poput zlatotiska, blindruka (letterpress), UV-lakiranja, i slično…

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji.

Cena / kutijice za kreme iz tri dela:

250 kutija - 0,58 Eur / kutija + 30 €*
500 kutija - 0,48 Eur / kutija + 40 €*
1000 kutija - 0,40 Eur / kutija + 50 €*
*za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice za kreme iz tri dela

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

 

Save

Save

Save