Edit me!
(1)

Beli omotni papir i brendirani stikeri (nalepnice)

SKU: 021000

Paket belog papira za pakovanje i brendiranih stikera sadrži  250 tabaka 40gr/m2 papira, dimenzija 500x700mm. Uz njega isporučujemo i 500 stikera koje možete sami dizajnirati direktno u aplikaciji (samo kliknite na dugme "PERSONALIZUJ"). Ako želite da dizajn ipak prepustite nama - izaberite opciju "Dodajte u korpu"​Proizvod se prodaje u paketima 250 papira + 500 stikera*


Porez nije uključen u cenu.

Ili
 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 5-7 dana.

Podeli na:

Recenzije

Prosečna ocena:

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL: PAPIR 500x700mm; 40gr/m2; beli; STIKERI ~80gr/m2 samolepljivi papir
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna digitalna štampa stikera (CMYK); Papir zbog male težine nije moguće štampati
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)

Više Informacija

Paket belog papira za pakovanje i brendiranih stikera sadrži papir 40gr/m2 koji je gladak i sjajan, vrlo prijatan na dodir. Isporučuje se u pakovanjima od 250 tabaka dimenzija 500x700mm. U „paketu“ se prodaje i 500 brendiranih stikera, obično prečnika 50mm, ali na vaš zahtev možemo napraviti i neku drugu kombinaciju.

Omotni papir u boji?

​​U ponudi imamo i omotni papir u boji (15 nijansi, za detalje samo kliknite na link)

Želite samo stikere? Ili samo papir?

U našoj ponudi postoji više desetina alata za stikere – okruglih, elipsoidnih, nepravilnih oblika, a mogu da budu i pravougaoni u proizvoljnim dimenzijama. Kao i omotni papir  izvrsno dopunjavaju vašu ambalažu, bez obzira da li se radi o luksuznim ili specijalnim kesama, o ekskluzivnim kutijama, ili o kombinaciji. Za svaku vašu ideju imamo rešenje, samo treba da nas kontaktirate, telefonom, mailom ili preko naše  kontakt strane...


Papir možete po vašoj želji koristiti kao ispunu, praviti kompletne pakete ili samo „pokriti“ robu u toku pakovanja. Isto važi i za stikere koji mogu imati funkciju pri pakovanju paketa, služiti kao sigurnosni zatvarač za kesu ili biti samo atraktivan dekorativan detalj.

Personalizacija

Mogućnost da sami brendirate svoj proizvod je budućnost, iz više razloga. Uz pomoć aplikacije  Edit_Me!  za nekoliko minuta ćete dobiti tačno ono što ste želeli, i skratiti rok isporuke za 2 do 4 dana, koliko je obično potrebno da se napravi i  odobri idejno rešenje. Ako vam se ne žuri, možete prepusti ceo posao nama, ali nam onda morate dostaviti logo i ostale elemente. Postupak je detaljno opisan na stranici:  procedura izrade "po narudžbini" (samo kliknite na link)


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. U svakom paketu je 250 papira i 500 brendiranih stikera.

Detalji proizvoda

Boja(e) štampe:
bela
PRODAJE SE:
u paketima*

Video

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!