Kutijice za sapun „Linum“

Kutijice za sapun „Linum“ su originalno dizajnirano pakovanje za prirodne sapune. Po sličnom principu moguće je vrlo brzo napraviti jedinstvenu ambalažu za vaš proizvod.

Za klijenta „Linum“ iz Čonoplje smo razvili ove jedinstvene kutijice za sapun sa neobičnim otvorom i  „ptičicom“ koja lebdi iznad kutije. Specijalni (jeftini) ulošci obezbedili su da ista kutija bude upotrebljiva za desetak različitih oblika i dimenzija sapuna. Uz varijacije u dizajnu likovnog rešenja, omogućili smo klijentu da reši krupan problem. Veliki broj proizvoda, u malim serijama, a sve to po PRIHVATLJIVOJ ceni…

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

U navedene cene je uračunata štampa u punom koloru (na kutiji + jednobojna štampa na ulošku).

CENA / kutijice za sapun:

250 kom. -   0,60 €/kom.
500 kom. -   0,50 €/kom.
1000 kom. - 0,38 €/kom.

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Kutijice za teglice sa prozorom
Kutijice za teglice sa prozorom
Kutijica SRCE sa poklopcem
Kutijica SRCE sa poklopcem
Sklopive kutije za ešarpe
Sklopive kutije za ešarpe
Pillow box „Lavanda“ S1
Pillow box „Lavanda“ S1
Šareni pillow box (model M4)
Šareni pillow box (model M4)