(0)

Kutija za praline (BB6)

SKU: 529000

Profesionalna ambalaža za čokoladne praline, čak i u vrlo malim serijama. Spoljašnje dimenzije kutije su 200x115x25 mm, dok su unutrašnje 180x90x25 mm. 

Cena se odnosi na kutije sa klasičnim poklopcem ili omotom. Ukoliko želite providni poklopac, kontaktirajte nas na mail office@deto.rs

Cene se kreću od € 150.00 do € 425.00 Cene se kreću od 17.700,00 RSD do 50.150,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL: kunstdruk 350 gr
ŠTAMPA: u cenu je uključena štampa u koloru
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)


Više Informacija

Bombonjera kutije se zapravo češće koriste za nakit, fotografije, tehniku, igrice, kozmetiku – i još bezbroj drugih namena, nego za čokoladne praline i slične slatkiše. 

Asocijacija je prvenstveno vezana za karakteristične „duple“ zidove, koji ovu vrstu kutija čine stabilnom, i nešto većom u odnosu na korisnu zapreminu. 

Kada su se prvi put pojavile, takve kutije su uglavnom korišćene za najluksuznije konditorske proizvode i pre svega bile namenjene kao poklon. Taj prestižan utisak luksuza su održale i do danas, ali se njihova namena znatno proširila.Kao i ostale kutije iz ove grupe mogu se finiširati kaširanim poklopcem (sa satenskom trakom ili magnetom), standardnom navlakom poput kutije šibica (sa ili bez prozora), ili poklopcem od providnog juvidura.


Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 150 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!