(0)

Kutijice za teglice

SKU: 167000

Kutijice za teglice, dimenzija 60x110x65 mm su lake sklopive kutijice, od kvalitetnog bindakota ili kunstdruka, sa ofset ili digitalnom štampom. Imaju otvore sa prozirnom folijom, a zatvaraju se ukrasnom satenskom trakom. U cenu je uralčunata koro štampa i dizajn po vašoj želji.Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 230.69 do € 782.34 Cene se kreću od 27.140,00 RSD do 92.040,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE: 60x110x65 mm
MATERIJAL: 300-350gr/m2 kunstdruk ili fabriano papir u boji
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

U pitanju je zaštitna i komercijalna ambalaža za staklene teglice, dimenzija 60 x 110 x 65 mm. Lako se sklapaju, a za razuliku od etikete na teglici ima više nego dovoljno mesta za sve potrebne zakonske i komercijalne detalje. Imaju otvore sa prozirnom folijom, a mogu se opremiti i ukrasnom satenskom trakom različite širine. Ovakve kutije se obično izrađuju po narudžbini, u smislu da se prave tačno prema dimenzijama raspoložive staklene ili plastične ambalaže. Mogu da posluže za najrazličitije namene, od slatkiša, preko kozmetike, do suvenira itd... U cene je uračunata ofset ili digitalna štampa u koloru (CMYK), sa dizajnom povašoj želji. Na vaš poseban zahtev, moguće ih je obogatiti zlatotiskom (folijatiskom), separatnim UV lakom, blindrukom i drugim specijalnim tehnikama.

Šema alata:

preuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice za teglice

preuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice za teglice


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!