Lux kutija za nakit – plava

objavljeno u: luksuzne kaširane kutije | 2

Plava lux kutija za nakit je kutija dimenzija 80x45x80mm presvučena specijalnim plavim papirom bogate teksture. Kutija ima dno i poklopac i kartonski beli umetak. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše. Kutija je robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom.

Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Takođe postoji opcija i da se kutija doštampaju zlatotiskom, ili da se urade ui seriji sa vašim logom, u ofset ili digitalnoj štampi.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

Ove kutije se u štamparskom žargonu zovu luksuzne kaširane kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, i a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Možete i samo kliknuti na sliku (ispod) na kojoj je prikazan samo delić naše ponude ovog atraktivnog proizvoda.

Cena / lux kutija za nakit – plava:

1,45 € / komad

trenutno raspoloživo: 35 kom. / šifra artikla: 217

 

 

Luksuzne kutije sa vašim logotipom?

Možete naručiti ovaj proizvod sa vašim logotipom u sekciji  „po tvojoj želji

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) luksuzne kaširane kutija

 

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija (zlatna) - alternativa za kaširana kutija (plava)
Luksuzna kutija (zlatna)
Kutija sa prozorom blue metalic - alternativa za kaširana kutija (plava)
Kutija sa prozorom blue metalic
Slatka vizit karta (tipska)
Slatka vizit karta (tipska)
Kutijice za uskršnja jaja
Kutijice za uskršnja jaja
Kaširana kutija za teške proizvode - alternativa za kaširana kutija (plava)
Kaširana kutija za teške proizvode

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

2 Responses

  1. S

    Poštovani, trebam baš ovakve dvije kutijice. Molim, kako ih mogu dobiti tj. kupiti?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *