Luksuzna kutija sa poklopcem 250x175x60mm

Luksuzna kutija sa poklopcem je dvodelna kaširana kutija od lepenke, obložene specijalnim papirom u boji. Kutija je dvostrano obložena, a unutrašnja obloga može biti od materijala u istoj ili drugoj boji po vašoj želji. Ovakve kutije se najčešće rade u zlatotisku ili kombinaciji ofset štampa/zlatotisak. Na raspolaganju su vam stotine razlčitih folija, i ofset (pantone) paleta sa 10.000+ nijansi.

Ovo je standardna konstrukcija kaširane kutije, koju na vaš zahtev možemo korigovati prema vašim dimenzijama. Kutija je robusne konstrukcije (od lepenke 1mm) a na vaš zahtev može biti i masivnija. U sklopu kutije može se napraviti i sunđer od 25-30mm obložen belim ili crnim plišem, sa prorezom tj ležištem za proizvode urađenim po meri.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za luksuzne poklone, a mogu imati i druge namene.

Luksuzne kutije poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj  boji po vašem izboru

Cena / luksuzna kutija sa poklopcem 250x170x60mm:

 100 kom. - 7,00 € / kom.
250 kom. – 6,00 € / kom.
500 kom. – 5,50 € / kom.
doplata za štampu zlatotiskom ~1€

Na vaš zahtev kutije mogu biti štampane ofset ili digitalnom štampom,od jedne boje do punog kolora. U tom slučaju štampa se cela površina kutije (spolja i iznutra). Moguće su i druge specijalne tehnike, UV-lakiranje, dekorativne trake, specijalni nosači sa gimicama, zatvaranje magnetom, itd. Zlatotisak može da bude štampan spolja U UNUTRA  (kao što možete videti na fotografijama). Za sve ovo – i još mnogo originalnih ideja – treba samo da nas kotaktirate…

Tipske luksuzne kutije (bez logotipa)?

Možete naručiti ovaj proizvod u bilo kojoj količini (naravno bez logotipa). Pritom možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija. Nešto od te ponude možete videti na ovoj fotografiji. Za kompletnu listu, cene i druge detalje izaberite iz menija „plati i nosi – luksuzne kutije“ , kliknite na link, ili  na totografiju.

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež)

 

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas.

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Lux kutije za nakit bele
Lux kutije za nakit bele
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Kutija sa tri prozora (manja)
Kutija sa tri prozora (manja)

3 Responses

 1. KATICA BLAŽOK

  Poštovani!
  Zanimaju me kutije metalic bijele boje (sličnost boji bisera) sa mojim logom u tirkiznoj boji, zatvaranje magnetom dimenzije 150x150x30 mm i 200x150x30 mm. Molim cijenu za narudžbu od 50 kom.
  Kutije su namjenjene za pakiranje marama dim. 90×90 cm i šalova 200×45 cm.
  Ukoliko imate informaciju naznačite da li se na ovakve proizvode plaća carina i koliko?
  U očekivanju odgovora srdačno Vas pozdravljam! Katica Blažok
  LOGO ĆU POSLATI E-MAIL PORUKOM

 2. Masa

  Postovani, budite ljubazni da mi posaljete cenu za crnu kutiju za kremu velicine 50ml sa logom?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *