Luksuzna kutija sa prozorom

Luksuzna kutija sa prozorom, dimenzija 110x50x110mm obložena je nekim od više desetina specijalnih papira. Kutija je robusne konstrukcije (lepenka 1mm) sa dodatnim uloškom od 300gr/m2 binkakota. U cenu je uračunata ofset štampa vašeg logotipa i/ili podataka u jednoj boji. Kutija ima dno i poklopac koji mogu biti nezavisni ili povezani „u školjku“,  Na vaš zahtev u sklopu kutije možemo uraditi i i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. U tom slučaju se sunđer štancuje tako da sadrži nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše.

Kutije je moguće štampatii i u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

Luksuzne kutije sa prozorom poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, i a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

U navedene cene je uračunata štampa zlatotiskom (jedan otisak) folijom po vašem izboru

Cena / luksuzna kutija sa prozorom:

 250 kom. – 2,45 €/ kom.
 500 kom. – 1,90 €/ kom.
 1000 kom. – 1,55 €/ kom.

Na vaš zahtev kutije mogu biti štampane ofset ili digitalnom štampom,od jedne boje do punog kolora. U tom slučaju štampa se cela površina kutije (spolja i iznutra). Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina, rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…Moguće su i druge specijalne tehnike, UV-lakiranje, dekorativne trake, specijalni nosači sa gimicama, zatvaranje magnetom, itd. Zlatotisak može da bude štampan spolja U UNUTRA  (kao što možete videti na fotografijama). Za sve ovo – i još mnogo originalnih ideja – treba samo da nas kotaktirate…

Tipske luksuzne kutije (bez logotipa)?

Možete naručiti ovaj proizvod u bilo kojoj količini (naravno bez logotipa). Pritom možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija. Nešto od te ponude možete videti na ovoj fotografiji. Za kompletnu listu, cene i druge detalje izaberite iz menija „plati i nosi – luksuzne kutije“ , kliknite na link, ili  na fotografiju.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) Luksuzna kutija sa prozorom

 

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija 80x45x80 (ljubičasta, sa trakom)
Luksuzna kutija (ljubičasta)
Veća kutija za nakit sa prozorom
Veća kutija za nakit sa prozorom
Kaširana kutija na preklop
Kaširana kutija na preklop
Kaširana lux kutija sa magnetom
Kaširana lux kutija sa magnetom
Pillow box 95×75 (model M1)
Pillow box 95×75 (model M1)

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  1. Viktorija Uzelac

    Poštovani,

    Interesuje nas, luksuzna kutija sa prozorčetom i umetkom od pliša za postavku prstenja. Na kutiji pored loga Gradskog muzeja Sombor treba da stoji replike srednjovekovnog nakita luksuzan suvenir. Za početak nam trebaju manje serije kutijica. Kutijica srebrna, pliš crni, tisak isto silver vidljv, ali sa kontrastom.

    Potrebno je dogovoriti završni izgled, no sad me interesuje, da li je moguće naručivanje pojedinačno za kutijice i koliko iznosi predaračun sa pdv-om za recimo 20 komada kutija. Koliko treba vremena za izradu istih nakon uplate!?

    Moj broj telefona je 064/332-38 18

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *