Lux kutija za nakit – zlatna

objavljeno u: luksuzne kaširane kutije | 0

Zlatna lux kutija za nakit dimenzija 80x45x80mm presvučena je specijalnim zlatnim papirom bogate teksture. Poklopac i dno su odvojeni, a u kutiji se nalazi i kartonski beli umetak. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišem. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše.

Kutija je robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom. Lepenka je obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima bogate teksture. Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Takođe postoji opcija i da se kutija doštampaju zlatotiskom, ili da se urade ui seriji sa vašim logom, u ofset ili digitalnoj štampi.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača.

Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

Ove kutije se u štamparskom žargonu zovu luksuzne kaširane kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, i a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

 

Cena / lux kutija za nakit – zlatna:

1,45 € / komad

trenutno raspoloživo: 20 kom. / šifra artikla: 216

Luksuzne kutije sa vašim logotipom?

Možete naručiti ovaj proizvod sa vašim logotipom u sekciji  „po tvojoj želji„.

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) luksuzne kaširane kutija

 

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Bordo lux brendirana kutija za nakit - alternativa za Luksuzna kutija (zlatna)
Bordo lux  kutija za nakit brendirana
Luksuzna kutija 80x45x80 (ljubičasta, sa trakom) - alternativa za Luksuzna kutija (zlatna)
Luksuzna kutija (ljubičasta)
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Kaširana kutija sa magnetom - alternativa za Luksuzna kutija (zlatna)
Kaširana kutija sa magnetom

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *