Nosači za staklene bočice

Kaširani kartonski nosači za staklene bočice 30-100ml, sa elastičnom trakom, plus samolepljiva etiketa. Tako dobijate atraktivan i neobičan  proizvod i istovremeno snižavate troškove ambalaže. Tako ostvarenu uštedu možete iskoristiti za bolje pozicioniranje na tržištu. Kroz nižu maloprodajnu cenu proizvoda, – ili kroz atraktivniji dizajn (sa specijalnim efektima – UV lakom, ili na specijalnim pregovanim kartonima, itd).  U oba slučaja ste u dobitku. U navedene cene uračunata je ofset štampa u jednoj boji.

Cena / Nosači za staklene bočice:

250 kom - 0,40 eura/kompletu +15 eura*
500 kom - 0,35 eura/kompletu + 20 eura*
1000 kom - 0,30 eura/kompletu + 25 eura*

*za svaku sledeću boju

Nosači u digitalnoj štampi

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

 

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

 

→ Pogledajte i ovo:

Demo box „Metalka“
Demo box (kutija za uzorke) „Metalka“
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Pillow box “ Draperija “ M3
Pillow box “ Draperija “ M3
Omoti za kozmetiku (pakovanje) / alternativa za nosači za staklene bočice
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Kutija sa navlakom za flašice 100ml / alternativa za nosači za staklene bočice
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
 

Save

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *