Origami kutija „anđelčići“

objavljeno u: ORIGAMI, Plati i nosi | 0

Origami kutija „anđelčići“ je originalna kutijica sa bledoplavim printom anđelčića. Ove kutijice zahvaljujući specifičnom obliku i konstrukciji mogu da budu i od veoma tankog materijala. To je posebno važno kada se koriste specijalni papiri koji su ponekad veoma skupi, i/ili se ni ne prave u većim gramaturama. Standardni ili specijalni papiri već  od 170 g/m2 -250 g/m2. Kutija se zatvara ukrasnom trakom od 10mm.

Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi, plastifikaciji i originalnom obliku, ovakva ambalaža može biti vrlo atraktivna. Može se iskoristiti za pakovanje ručnih radova, svadbenih dekoracija, za nakit, sitnice, poklone.

Cena / origami kutija „anđelčići“:

0,15 €/kom !!! (dok traju zalihe)

trenutno dostupno: 100 kom / šifra artikla: 221

Origami box sa vašim logom?

Na vaš zahtev, ovakav proizvod  je moguće realizovati sa vašim logotipom / dizajnom: kutijice.com/origami -kutijice/  Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

 

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Origami kutijica "Čipka" - alternativa Origami kutija  "anđelčići"
Origami kutijica „Čipka“
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Pillow box „Handmade“
Pillow box „Handmade“
Belgijske kutjice za nakit (manje) - alternativa Origami kutija  "anđelčići"
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Kaširana lux kutija sa magnetom
Kaširana lux kutija sa magnetom

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *