Origami kutijice

Origami kutijice su originalne kutijice, koje zahvaljujući specifičnom obliku i konstrukciji mogu da budu i od veoma tankog materijala. To je posebno važno kada se koriste specijalni papiri koji su ponekad veoma skupi, i/ili se ni ne prave u većim gramaturama. Dimenzije se mogu lako prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

Isto važi i za likovno rešenje / dizajn… Standardni ili specijalni papiri već  od 170 g/m2 -250 g/m2

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

 

CENE / Origami kutijice:

250 kom. – 0,25 €/kom + 20 €*
500 kom. – 0,20 €/kom + 25 €*
1000 kom. – 0,18 €/kom + 30 €*
* za svaku sledeću boju

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kockasta kutija sa trakom
Kockasta kutija sa trakom
Klasične kutijice „Kasperski“
Klasične kutijice „Kasperski“
Pillow box 95×75 (model M1)
Pillow box 95×75 (model M1)

 

 

Save

Save

Save

Save