Origami kutijice

Origami kutijice su originalne kutijice, koje zahvaljujući specifičnom obliku i konstrukciji mogu da budu i od veoma tankog materijala. To je posebno važno kada se koriste specijalni papiri koji su ponekad veoma skupi, i/ili se ni ne prave u većim gramaturama. Dimenzije se mogu lako prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

Isto važi i za likovno rešenje / dizajn… Standardni ili specijalni papiri već  od 170 g/m2 -250 g/m2

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

CENE / Origami kutijice:

250 kom. – 0,25 €/kom + 20 €*
500 kom. – 0,20 €/kom + 25 €*
1000 kom. – 0,18 €/kom + 30 €*

* za svaku sledeću boju

Origami kutijice u bilo kojoj količini?

Možete naručiti bilo koju količinu ovih zanimljivih kutijica, u nekoliko varijanti boja, materijala i štampe. Sve ih možete videti u sekciji „Plati i nosi – origami“ (samo kliknite na link)

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Save

Save

Save

Save

/ poslednja revizija članka pre: