Origami kutija „ČERI“

objavljeno u: ORIGAMI, Plati i nosi | 0

Origami kutija „ČERI “ su originalne kutijice, sa printom maline i višnje, sa sjajnom plastifikacijom, koje zahvaljujući specifičnom obliku i konstrukciji mogu da budu i od veoma tankog materijala. To je posebno važno kada se koriste specijalni papiri koji su ponekad veoma skupi, i/ili se ni ne prave u većim gramaturama. Standardni ili specijalni papiri već  od 170 g/m2 -250 g/m2

Kutijice  se zatvaraju ukrasnom satenskom trakom. Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi, plastifikaciji i originalnom obliku, ovakva ambalaža može biti vrlo atraktivna. Može se iskoristiti za pakovanje ručnih radova, svadbenih dekoracija, za nakit, sitnice, poklone.

CENA / ORIGAMI KUTIJA “ ČERI „:

0,30 eura / kom

(trenutno dostupno: nije raspoloživo / šifra artikla: 211)

Origami kutija „ČERI“ sa vašim logom?

Na vaš zahtev, ovakav proizvod  je moguće realizovati sa vašim logotipom / dizajnom: kutijice.com/origami -kutijice/

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Origami kutijica "Čipka"
Origami kutijica „Čipka“
Origami kutija crna sjajna
Origami kutijia crna sjajna
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2)
Pillow box (L2) sa satenskom trakom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *