Origami kutija „CRNA SJAJNA“

objavljeno u: ORIGAMI, Plati i nosi | 0

Origami kutijice su originalne kutijice,sa printom u crnoj boji, sa sjajnom plastifikacijom koje zahvaljujući specifičnom obliku i konstrukciji mogu da budu i od veoma tankog materijala. To je posebno važno kada se koriste specijalni papiri koji su ponekad veoma skupi, i/ili se ni ne prave u većim gramaturama. Standardni ili specijalni papiri već  od 170 g/m2 -250 g/m2

Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi, plastifikaciji i originalnom obliku, ovakva ambalaža može biti vrlo atraktivna. Može se iskoristiti za pakovanje ručnih radova, svadbenih dekoracija, za nakit, sitnice, poklone.

CENA / ORIGAMI KUTIJA „CRNA SJAJNA“:

0,30 eura / kom

(trenutno dostupno:nije raspoloživo / šifra artikla: 212)

Origami kutija „CRNA SJAJNA“ sa vašim logom?

Na vaš zahtev, ovakav proizvod  je moguće realizovati sa vašim logotipom / dizajnom: kutijice.com/origami -kutijice/

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Origami kutijice
Origami kutijice (Miru)
Pillow box 125 x 95 mm (M3)
Pillow box 125 x 95 mm (M3)
„Twisted drop“ uvrnuta kutija
„Twisted drop“ uvrnuta kutija
Origami kutijica "Čipka"
Origami kutijica „Čipka“
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *