(0)

Origami kutijice

SKU: 991000

Origami kutijice su originalne kutijice, koje zahvaljujući specifičnom obliku i konstrukciji mogu da budu i od veoma tankog materijala. Visina kutijice je 80mm. Ovaj konkretan model se radi na 170gr/m2 kunsdruku, a u cenu je uračunata digitalna štampa u koloru (CMYK) i dizajn po vašoj želji.Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*


Cene se kreću od € 180.54 do € 672.01 Cene se kreću od 21.240,00 RSD do 79.060,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE: visina 80 mm
MATERIJAL: 170-200gr/m2 kustdruk
ŠTAMPA: ofset štampa / digitala - pun kolor (cmyk)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija, satenske trake

Više Informacija

Origami kutijice su originalne kutijice, koje zahvaljujući specifičnom obliku i konstrukciji mogu da budu i od veoma tankog materijala. To je posebno važno kada se koriste specijalni papiri koji su ponekad veoma skupi, i/ili se ni ne prave u većim gramaturama. Dimenzije se mogu lako prilagoditi vašim konkretnim potrebama. Ovaj konkretan model se radi na 170gr/m2 kunsdruku, a u cenu je uračunata digitalna štampa u koloru (CMYK).


Potrebno je samo da nam uz vašu narudžbinu dostavite na e-mail vaš logo i druge elemente koje želite da odštampate na ambalaži. Detalje oko postupka personalizacije možete videti na strani "po narudzbini"

U sekciji "Plati i nosi" postoji  tipska verzija origami kutijice. Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama...* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Preuzmi rasklop

Šema alata:

(kliknite na sliku da bi preuzeli pdf-fajl u razmeri 1:1)

Preuzmite šemu origami kutijice

Preuzmite šemu origami kutijice

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!